Komorowski - Luxury Guest Rooms
Kies je taal:

Algemene voorwaarden

Reserveringen

 Reserveringen per telefoon of via www.hotelkomorowski.com worden per e-mail bevestigd. Neem een gedrukte versie van uw reservering mee bij de check-in. In het geval dat er geen gedrukte reservering wordt gepresenteerd op de check-in, zal het hotelkopie worden gebruikt om de details van de reservering te bevestigen.

Voor een ​​bevestigde reservering is een creditcard nodig die vooraf wordt geautoriseerd voor het volledige bedrag van de reservering bij het maken van de reservering. Deze fondsen worden niet ten laste van de kaart gebracht, maar alleen geblokkeerd door de bank in geval van no-show of te late annulering. Bij het inchecken in het hotel, zal de gast de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van de betaalmethode van zijn voorkeur. Na ongeveer 15 werkdagen (afhankelijk van de bank) wordt de pre-autorisatie automatisch vrijgegeven. Voor specifieke details met betrekking tot pre-autorisatie, neemt u contact op met uw bank.

In geval van niet-terugbetaalbare reservering, zal het geheel van de reservering in rekening worden gebracht bij het maken van de reservering. In het geval van no-show, en / of annulering, verbeurt de gast het totale bedrag van de reservering volgens de regels en voorschriften van deze reservering.
In het geval waarin geen creditcard beschikbaar is voor een reservering, is volledige vooruitbetaling van de kamer vereist door middel van bankoverschrijving, contant, of debitcard voordat de kamer kan worden bevestigd. Na ontvangst van de bevestigde middelen, kan een bevestiging worden uitgegeven door het hotel.

Annuleringen

Elke reservering die onder onze algemene voorwaarden valt kan worden geannuleerd tot 3 dagen vóór de dag van aankomst zonder boete. Drie dagen voor aankomst wordt berekend als 72 uur voor check-in tijd, om 15.00 uur (Poolse tijd). Elke annulering die geschiedt binnen 3 dagen of minder van de geplande check-in datum van de check-in, heeft annuleringskosten gelijk aan een overnachting op basis van de oorspronkelijke prijs vermeld in de reservering. In het geval van een niet-terugbetaalbare reservering, zal het volledige bedrag van de reservering komen te vervallen.

Check-In

Elke gast die incheckt in Komorowski Luxury Guest Rooms is vereist om een ​​pre-geautoriseerde creditcard in ons bestand te hebben voor de storting. In geval dat de reservering is gemaakt door andere methode dan een creditcard, zal een kopie van een officieel geautoriseerd identificatiebewijs moeten worden achtergelaten bij de receptie, die zal worden gehouden in een kluisje. In een geval waarin er geen dergelijk document kan worden gepresenteerd, zal een waarborg gelijk aan twee overnachtingen moeten worden achtergelaten bij de receptie in cash (fe).

 

Wanneer u vragen heeft over deze voorwaarden en bepalingen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Komorowski Luxury Guest Rooms
ul. Długa 7, 31-147 Kraków
Copyright © aparthotelkomorowski.com
Realisatie:Intellect.pl