Komorowski - Luxury Guest Rooms
Kies je taal:

Geschiedenis

    Komorowski Luxury Guest Rooms is gelegen aan Długa straat die historisch gedocumenteerd is sinds 1960 en waarvan de ontwikkeling is begonnen voor de Eerste Wereldoorlog. Het gebouw waarin Komorowski Luxury Guest Rooms is gelegen is een familie erfgoed sinds de bouw in 1870, maar gemoderniseerd met alle de voorzieningen om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Het handelsmerk van Komorowski Luxury Guest Rooms is het 12e eeuw Drogomir-wapen met een driepotig wapenschild in het midden, afgeknot met een koninklijke kroon. Het stamt uit de tijd dat de Piast Dynastie Polen regeerde en blijft The Komorowski vertegenwoordigen in alle officiële zegelstempels.

De oorsprong van dit wapen dateert uit de regeerperiode van Prins Boleslaw III de wrangmondige tijdens de Pools-Duitse oorlogen in 1109. Het was in de strijd op Psie Pole, dat de dappere ridder Drogomir en zijn drie zonen vochten voor hun land. Tijdens de slag verloor elk van de zonen van Drogomir een been.


Als beloning voor de moed van de ridders en om de pijn van vader te verlichten, schonk Prins Boleslaw III de wrangmondige de familie een wapen met een naam afgeleid van de naam van de vader. Sinds de 12e eeuw wordt het wapen algemeen gedefinieerd als:


"In de rode voorgrond drie gewapende benen, de knieën gebogen, benen in het midden van een schild verbonden en ingericht als een ster, een boven, twee beneden."

Komorowski Luxury Guest Rooms is gecreëerd met inachtname van de geschiedenis van de familie en maakt tegelijkertijd gebruik van exclusieve 21e eeuw voorzieningen die geschikt zijn voor royalty's. Elk van de kamers is ontworpen in een moderne stijl en ingericht in Art Deco stijl. De kamers verwijzen met hun zwarte, rode en witte kleuren naar de Poolse nationale kleuren, evenals naar het Komorowski familiewapen, Drogomir.

Komorowski Luxury Guest Rooms
ul. Długa 7, 31-147 Kraków
Copyright © aparthotelkomorowski.com
Realisatie:Intellect.pl